flowpack

Yhdenmukainen toimintakulttuuri on kaikkien käsissä

Yhdenmukainen toimintakulttuuri - työntekijä
Yhdenmukainen toimintakulttuuri.

LinePackilla ymmärretään, että laatu syntyy jokaisen työntekijän päivittäisessä toiminnassa ja laatua tekevät kaikki yhdessä.

– Linepack on omaksunut laadun osaksi työntekijöiden arkea. Jokainen yksityiskohta, olipa se suuri tai pieni, muodostaa perustan sille, kuinka asiakkaille voidaan taata poikkeuksellisen korkeatasoista asiantuntemusta ja palvelua, sanoo toimitusjohtaja ja myös yrityksensä laatupäällikkönä toimiva Sami Mäenpää.

Sertifikaatit on luottamuksen kulmakivi

Asiakkaiden ja kumppaneiden luottamus on bisneksen ytimessä ja sertifikaatit ovat siinä keskeisessä roolissa.

– Sertifikaatit eivät ole vain dokumentti. Ne ovat vahvistus siitä, että olemme sitoutuneet laatuun ja vastuullisuuteen sekä jatkuvaan parantamiseen. Meille puolen vuoden intensiivinen sertifiointi ei tuonut pelkästään ulkoista validointia. Se ohjasi myös yrityksen sisäisiä prosesseja sekä toi selkeitä mittareita toiminnan laadun kehittämisen seurantaan, Sami Mäenpää listaa sertifiointiprosessin positiivisia vaikutuksia.

LinePackin sertifikaatit

ISO 9001 Johtamissertifikaatti

    – Yhdenmukaiset dokumentoidut toimintaprosessit

    – Selkeät johtamisen mittarit laadun seurantaan

    – Jatkuva pyrkimys prosessien parantamiseen

 

14001 Ympäristösertifikaatti

    – Vastuullisuus nostettuna yritystoiminnan keskiöön

    – Toiminta, joka tukee kestävän kehityksen periaatteita ja minimoi ympäristökuormitusta

 

22000 Elintarviketurvallisuus sertifikaatti

    – Takeena siitä, että toiminta ei aiheuta elintarviketurvallisuusriskejä

    – Syvällinen ymmärrys ja prosessit siitä, miten asiakkaan tiloissa tulee toimia

Sami Mäenpää
Sami Mäenpää toimii myös yrityksen laatupäällikkönä.

Eturivissä asiakkaan ja ympäristön hyväksi

LinePackilla ymmärretään vastuullisuuden merkitys niin asiakassuhteissa, kuin yrityksen sisällä. Samalla tunnistetaan laadun ja luotettavuuden olevan avainasemassa kaikessa toiminnassa. Sertifikaattien myötä yritys voi vakuuttaa asiakkailleen, kumppaneilleen ja sidosryhmilleen olevansa luotettava ja jatkuvasti kehittyvä yhteistyökumppani.

– Me otamme laadun, vastuullisuuden ja jatkuvan parantamisen vakavasti. Toimintamme on mitattavissa ja todennettavissa myös tulevaisuudessa, painottaa toimitusjohtaja Mäenpää.

Jatkossa LinePackin asiakkaat ja yhteistyökumppanit voivat olla varmoja, että heidän valitsemansa kumppani on sitoutunut tarjoamaan paitsi laadukkaita, myös vastuullisia ja turvallisia ratkaisuja. Sertifikaatit luovat perustan, jonka varaan yritys voi jatkaa vakaata kasvuaan tulevaisuudessa.

– LinePackin matka kohti johtamis-, ympäristö- sekä elintarviketurvallisuussertifioitua laatua on ollut opettavainen ja arvokas, Sami Mäenpää toteaa.

Sertifioinnit ovat osoitus LinePack Oy:n sitoutumisesta niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin ympäristönkin palvelemiseen. 

– Jatkuva pyrkimys parempaan sekä systemaattinen laadunhallinta ovat olennainen osa yrityksemme arkea. Sertifikaatit ovat vain yksi pala tässä kokonaisuudessa, toimitusjohtaja Mäenpää muistuttaa. 

Käsin kokattua ruokaa raaka-aineita kunnioittaen

Mikko Viitanen meni seitsemäntoistavuotiaana opiskelemaan kokiksi ravintola Perhoon Helsingissä. Siitä hetkestä eteenpäin, ruoka on vienyt häntä uralla eteenpäin. Kokemusta on tullut kokkina, laivakokkina Itämerellä ja keittiömestarina ravintoloissa.

Lue lisää »
ekologisuus ja vastuullisuus

Megatrendit – vastuullisuus ja ekologisuus

Elintarviketeollisuusmessut syyskuussa 2022 tarjosivat uusimman tiedon elintarviketuotannon koneista ja laitteista prosesseihin ja järjestelmiin. Messujen teemana vastuullisuus näkyi muun muassa monipuolisissa ohjelmasisällöissä. Linepack Oy osallistui messuille omalla osastollaan yli kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää »
Arca

Älykäs ja nopea ARCA etikettiapplikaattori

Linepack tuoteuutuus !

Linepack Oy on tehnyt sopimuksen ARCA-etiketöintilaitteiden ja -linjastojen jälleenmyynnistä Suomeen. Italialainen ARCA on etiköintilaitteista tunnettu ja luotettu brändi. Erityisen hyvin se soveltuu toimialoille, jossa etiketöintiin tarvitaan tarkkuutta ja muunneltavuutta mm. elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuus.

Lue lisää »
×

    captcha