Huolto ja varaosat

Nopeaa, varmaa ja joustavaa - Suomen laajuisesti !

Kun haluat minimoida huoltokatkokset ja säästää kustannuksissa, LinePackin huolto- ja varaosapalvelut auttavat sinua.

Saamme jatkuvasti kiitosta nopeista vasteajoista ja tavastamme toteuttaa huollot kerralla kuntoon, sillä huoltoautojemme varaosavalikoima on kattava ja ammattilaisemme nohevia. Viankorjauksen lisäksi teemme ennakkohuoltoja ja huoltosopimuksia. Ennakkohuoltosuunnitelmien noudattaminen varmistaa häiriöttömän tuotannon.

Laaja varaosavalikoima ja huoltoverkostomme ovat käytössäsi, kun tarvitset ammattitaitoa ja luotettavan kumppanin. Asiantunteva huolto takaa kustannustehokkaat ratkaisut.

Huolto

Käyntiosoite

Hiekkatie 4 B 15, 33470 Ylöjärvi

Tilaa huoltosi tästä

Palvelemme 24/7

Tilaa huoltosi tästä

Palvelemme 24/7

Picture of Matti Maajaakkola

Matti Maajaakkola

Huoltopäällikkö

matti.maajaakkola@linepack.fi

Picture of Karim Lakra

Karim Lakra

Tekninen asiantuntija

Picture of Matti Jokinen

Matti Jokinen

Tekninen asiantuntija

Picture of Joni Piirinen

Joni Piirinen

Asentaja

Huolto on kokonaisuuksien hallintaa

LinePack on tullut tutuksi asiakkailleen osaavana huoltokumppanina. Asiakkaan yhteydenotosta ei mene yhtään ylimääräistä aikaa, kun huoltoauto lähtee liikenteeseen varaosien kanssa.

– Meillä on huolto-osaamista niihin tuotteisiin ja pakkauslinjoihin joita myymme, linjaa toimitusjohtaja Sami Mäenpää.

– Olemme kehittäneet huoltotiimin osaamista vuosien ajan. Huoltotyössä tarvitaan englannin kielen osaamista, matkustushalukkuutta, sähkömiehen taitoja ja meidän edustamien merkkien huoltopätevyyksiä.
Asiakkaille huollon merkitys on tärkeä. Ostovaiheessa he haluavat selkeät toimintamallit kuinka palvellaan ja millainen on varaosasaatavuus. Kaikki nämä kirjataan kauppa- ja huoltosopimuksiin Sami Mäenpää kertoo.

Huolto pitää suunnitella etukäteen ja aikatauluttaa niin ettei vuosihuolto sotke yrityksen tuotantoa. Huoltohistorian ja käyttötietojen etäseurannan avulla ennakoivan huollon merkitys on kasvanut.

– Saamme koko ajan ajantasaista tietoa tuotantolinjojen häiriöistä ja kapasiteetti muutoksista. Tämän perusteella osaamme yhdessä asiakkaiden kanssa rakentaa oikeanlaisia huolto-ohjelmia ja tehdä huollon juuri oikeaan aikaan, Sami kuvaa etävalvonnan etuja.

Oma etävalvonta

Tekninen johtaja Henri Ihalainen on aktiivisesti ollut kehittämässä LinePack Oy:n etävalvontaa.

– Joissakin pakkauskoneissa on laskuri, jolla voidaan seurata koneen volyymia. Kun aika on, saamme ilmoituksen ennakkohuoltosuunnitelman mukaisista toimenpiteistä. Meillä on käytössä ohjelmistoja, joissa tuotantokone voi itse kertoa huollon tarpeesta ja tilata huollon automaattisesti.

– Asiakas voi myös tehdä itse huoltokutsun QR-koodilla.
QR-koodi löytyy LinePackin toimittamista koneista. Nopein ja helpoin tapa tehdä huoltokutsu on lukea kännykällä QR-koodi ja kertoa millaisesta huollosta on kysymys. Viesti tulee suoraan meidän huoltotiimille, Henri kertoo etävalvonnan palvelulinjasta.

Varaa huolto

Paraskaan laitteisto ei pysy kunnossa, jos sitä ei huolleta säännöllisesti. Mikäli edellisestä huollosta on jo aikaa, kannattaa nyt toimia.