Merkintä

Luotettava kumppani tuotteiden merkintään

Nykyään tuotteiden alkuperän ja laadun varmistaminen on ensisijaisen tärkeää sekä kuluttajille että yrityksille. Siksi merkintöjen on oltava selkeitä, säännösten mukaisia ja tarjottava informatiivista tietoa. Lisäksi erottuvuus ja visuaalinen houkuttelevuus ovat haluttuja ominaisuuksia, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi tuotteen menestykseen markkinoilla.

LinePack Oy on tunnettu luotettavana kumppanina tuotteiden merkintäratkaisuissa. Yksi sen keskeisistä vahvuuksista on monipuolinen valikoima, joka vastaa erilaisiin pakkaustarpeisiin ja toimialoihin. Olipa kyseessä suurkeittiö, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus tai vähittäiskauppa, LinePack tarjoaa laajan valikoiman merkintäratkaisuja.

Yritys edustaa maailman johtavia valmistajia, mikä takaa sen, että sen tarjoamat ratkaisut ovat aina alan uusimpien innovaatioiden ja standardien mukaisia. LinePack pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät heidän ainutlaatuiset tarpeensa ja vaatimuksensa.

LinePackin asiantunteva tiimi on valmis tukemaan asiakkaita kaikissa pakkaus- ja merkintäratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä alusta loppuun. Luotettavuus, laatu ja asiakaslähtöisyys ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka haluavat varmistaa tuotteidensa onnistuneen esillepanon ja turvallisuuden markkinoilla.

Automaattiset merkintälaitteet

Ventus-etikettitulostimet edustavat LinePackin automaattisten merkintälaitteiden huippua. Nämä laitteet on suunniteltu suurten volyymien käsittelyyn ja takaavat tarkan ja nopean etikettitulostuksen. Ventus-laitteet integroituvat helposti osaksi tuotantolinjoja, mikä lisää tehokkuutta ja vähentää seisokkiaikoja.

Lisäksi Arca-etiköintilinjat tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja automaattiseen etikettien kiinnittämiseen. Nämä linjat ovat erittäin joustavia ja mukautuvat monenlaisiin tuotantotarpeisiin, varmistaen korkean tuottavuuden ja tarkan merkinnän.

Manuaaliset merkintälaitteet

LinePackin valikoimasta löytyvät manuaaliset merkintälaitteet, kuten Sato, TSC ja Epson -tuotemerkit. Nämä laitteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan, kestävyydestään ja helppokäyttöisyydestään. Ne soveltuvat erinomaisesti pienimuotoisiin tuotantoihin ja yrityksille, jotka tarvitsevat joustavuutta merkintätöissään.

Laitteet

  • Arca etiketöintilinjat

Täytä lomake ja pääset lataamaan esitteet

Yhteistyössä

Sami Mäenpää

Toimimme vastuullisesti

Toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin ja tähtää ympäristövaikutusten minimointiin. Autamme myös asiakkaitamme tekemään laitevalintoja ja investointeja vastuullisesti.

Sami Mäenpää, toimitusjohtaja