Pakkaaminen

Tehokkuutta ja Innovatiivisuutta pakkaamisen maailmassa
Pakkaaminen on olennainen osa monien teollisuudenalojen toimintaa, ja korkealaatuiset pakkauskoneet ovat elintarvikealan tehokkuuden kulmakiviä. LinePack Oy on vakiinnuttanut asemansa tarjoamalla luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja pakkauslinjastojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Yrityksen laaja pakkauskonevalikoima tarjoaa asiakkaille luotettavuutta, tarkkuutta ja huippuhygieniaa, jotka ovat olennaisia tuotannon tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta. LinePackin kattava valikoima pakkaus- ja materiaalinkäsittelylaitteita vastaa erilaisiin tarpeisiin ja toimialoihin.

Pakkauskoneet

LinePackin yleiset pakkauskoneet kattavat laajan valikoiman ratkaisuja eri tarpeisiin. Ne ovat suunniteltu optimoimaan tuotantoprosessit, parantamaan tehokkuutta ja varmistamaan korkean hygieniatason. Valikoimastamme löytyy oikea kone kaikenlaisiin pakkaustarpeisiin.

LinePack ei tarjoa pelkästään valmiita ratkaisuja, vaan se pystyy myös suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Yrityksen asiantunteva tiimi tukee asiakkaita kaikissa pakkaamisen ja materiaalinkäsittelyn haasteissa, olipa kyseessä yksittäinen laitehankinta tai koko tuotantolinjan optimointi.

Vakuumikoneet

Vakuumikoneemme takaavat tuotteen pitkän säilyvyyden ja erinomaisen suojan hapelta ja kosteudelta. Ne ovat helppokäyttöisiä ja sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tuotantoympäristöihin, parantaen samalla tuotteiden hygieniaa ja laatua.

Rasiapakkaus
koneet

Reepackin rasiapakkauskoneet ovat yksi LinePackin laadukkaista vaihtoehdoista. Helppokäyttöiset, ergonomiset ja helposti puhdistettavat koneet tarjoavat asiakkaille luotettavan ratkaisun pakkaustarpeisiin. Niiden avulla voidaan pakata tuotteita eri kokoisiin ja muotoisiin rasioihin tehokkaasti ja hygieenisesti.

Syvävetokoneet

Syvävetokoneet ovat ihanteellisia ratkaisuja monipuoliseen pakkaamiseen, jossa tarvitaan muovikalvon muokkaamista tuotteen ympärille. Ne tarjoavat korkean tuotantokapasiteetin ja joustavuuden, soveltuen erityisesti elintarvikkeiden ja lääkkeiden pakkaamiseen.

Vaaka-Flowpack

Vaaka-Flowpack-koneet ovat suunniteltu pakkaamaan tuotteita vaakasuoraan aseteltuihin pakkauksiin, kuten leipomotuotteisiin ja makeisiin. Ne tarjoavat nopean ja tehokkaan pakkausprosessin, säilyttäen samalla tuotteen tuoreuden ja ulkonäön.

Pysty-Flowpack

Pysty-Flowpack-koneet ovat erinomaisia tuotteiden, kuten pienten osien tai irtotavaran, pystysuoraan pakkaamiseen. Ne ovat joustavia ja nopeita, ja mahdollistavat erilaisten pakkausmuotojen ja -materiaalien käytön.

Laitteet

  • Vakuumikoneet, Reepack
  • Vakuumikoneet, Magenta Pack
  • Rasiapakkauskoneet, Reepack
  • Syvävetokoneet, Reepack
  • Vaaka-flowpack, Reepack
  • Pysty-flowpack, Comek

Täytä lomake ja pääset lataamaan esitteet

Yhteistyössä

Sami Mäenpää

Toimimme vastuullisesti

Toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin ja tähtää ympäristövaikutusten minimointiin. Autamme myös asiakkaitamme tekemään laitevalintoja ja investointeja vastuullisesti.

Sami Mäenpää, toimitusjohtaja