Punnitus

LinePackin vaa'at ovat ammattilaisten luotettava valinta.

Punnitus on olennainen osa niin suurkeittiöiden, elintarvike- kuin lääketeollisuudenkin tuotantoprosesseja. Tarkka annostelu ja punnitus ovat keskeisiä tekijöitä tuotteiden laadun, turvallisuuden ja eheyden varmistamisessa. LinePack Oy tarjoaa laajan valikoiman punnitusratkaisuja, jotka vastaavat alan tiukkoihin vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Punnituksen tarkkuus on ensiarvoisen tärkeää. Jopa pienet annosvirheet voivat vaikuttaa merkittävästi tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. LinePackin tarjoamat punnitusratkaisut takaavat tarkan ja luotettavan annostelun eri tuotantovaiheissa, mikä varmistaa tuotteiden johdonmukaisen laadun ja turvallisuuden. Turvallisuusnäkökulma on ensisijainen LinePackin rakentamien tuotantolinjojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Teollisuudessa painon tarkka mittaaminen on olennaista monissa eri käyttötarkoituksissa. Erilaiset vaa’at tarjoavat ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin aina pienistä esineistä suurten kuormien punnitsemiseen. LinePack Oy:n laaja valikoima vaa’at tarjoavat monipuolisia ratkaisuja ammattilaisten tarpeisiin.

LinePack Oy:n  punnitusratkaisut mahdollistavat tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistamisen tehokkaasti ja luotettavasti koko tuotantoprosessin ajan.

Pöytävaa'at

Pöytävaa’at ovat käteviä ja monipuolisia työkaluja, jotka sopivat erinomaisesti pienempiin mittauksiin ja tarkkoihin painonmittauksiin. Ne soveltuvat erityisesti teollisuuden ja laboratorioiden tarpeisiin, missä tarkkuus ja luotettavuus ovat ensisijaisen tärkeitä.

Klikkaa esitelataukseen >>>

Lavavaa'at

Lavavaa’at ovat suunniteltu kestämään suurempia kuormia ja ne soveltuvat erinomaisesti raskaiden tai tilaa vievien esineiden punnitsemiseen. Näitä vaa’ankokoja käytetään usein varastoissa, logistiikkakeskuksissa ja teollisuuden eri osastoilla, missä suurten tavaravirtojen punnitseminen on osa päivittäistä toimintaa.

Pumppukärryvaa'at

Pumppukärryvaa’at yhdistävät kätevästi kaksi toimintoa: tavaroiden siirtämisen ja niiden punnitsemisen. Näitä vaa’ankokoja käytetään usein logistiikkakeskuksissa ja varastoissa, missä nopea ja tehokas tavaroiden käsittely on keskeisessä asemassa.

Tasovaa'at

Tasovaa’at ovat suuria, tukevia vaa’ankokoja, jotka tarjoavat vakauden ja luotettavuuden suurten esineiden punnitsemiseen. Niitä käytetään usein teollisuuden eri osastoilla, missä suurten koneiden tai komponenttien punnitseminen on välttämätöntä.

Dynaamiset Tarkkuusvaa'at

Dynaamiset tarkkuusvaa’at mahdollistavat jatkuvan painonmittauksen liikkuvissa kohteissa, kuten kuljetushihnoilla tai tuotantolinjoilla. Ne tarjoavat reaaliaikaista tietoa tuotannon tehokkuudesta ja mahdollistavat nopean reagoinnin mahdollisiin poikkeamiin.

Hinnoitteluvaa'at

Hinnoitteluvaa’at ovat erityisesti vähittäiskaupan alalla käytettyjä vaa’ankokoja, jotka mahdollistavat tuotteiden punnitsemisen ja hinnoittelun samanaikaisesti. Ne tarjoavat tarkan ja luotettavan ratkaisun kaupan kassapisteille, missä nopea ja tehokas asiakaspalvelu on keskeistä.

Laitteet

  • Dini Argeo, elintarvikevaaka
  • Nemesis, dynaamiset tarkastusvaa’at

Täytä lomake ja pääset lataamaan esitteet

Yhteistyössä

Sami Mäenpää

Toimimme vastuullisesti

Toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin ja tähtää ympäristövaikutusten minimointiin. Autamme myös asiakkaitamme tekemään laitevalintoja ja investointeja vastuullisesti.

Sami Mäenpää, toimitusjohtaja