Laadunvalvonta

Metallinilmaisimet, lämpötilaseuranta ja kaasuanalysaattorit

Laadunvalvonta on turvallisuutta parhaimmillaan. LinePack Oy:n laadukkaat ja luotettavat ratkaisut takaavat, että tuotteesi täyttävät korkeimmatkin laatustandardit ja että voit luottaa tuotantoprosessisi toimivuuteen ja tehokkuuteen ilman pelkoa tuotantokatkoksista.

Näiden ratkaisujen avulla varmistetaan tuotteiden korkea laatu, turvallisuus ja luotettavuus koko tuotantoketjussa.Laadunvalvonta on keskeinen osa jokaisen tuotantoprosessin toimivuutta ja tuotteiden turvallisuutta. LinePack Oy tarjoaa kattavan valikoiman laadunvalvontaratkaisuja, jotka mahdollistavat vierasesineiden poiston, lämpötilaseurannan ja pakkauskaasujen valvonnan.

Lämpötilaseuranta kylmäketjun katkeamattomuuden varmistamiseksi

Kylmäketjun katkeaminen voi vaarantaa elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden.

LinePack Oy tarjoaa erilaisia ratkaisuja lämpötilaseurantaan, jotka mahdollistavat kriittisten lämpötilojen valvonnan koko tuotantoprosessin ajan. Tämä varmistaa, että tuotteet säilyvät optimaalisissa säilytysolosuhteissa aina tuotannon alusta aina kuluttajalle asti.

Metallinilmaisimet vierasesineiden poistoon

Metallinilmaisimet ovat tehokas työkalu vierasesineiden tunnistamiseen ja poistamiseen tuotantolinjalta. Ne tarkkailevat tuotteiden läpikulkeutumista ja havaitsevat automaattisesti mahdolliset metallielementit. Tämä on erityisen tärkeää elintarvike- ja lääketeollisuudessa, missä vierasesineiden läsnäolo voi aiheuttaa vakavia turvallisuusriskejä.

Kaasuanalysaattorit ja mikserit pakkauskaasujen valvontaan

Pakkauskaasujen valvonta on olennainen osa monien elintarvikkeiden pakkaamista. LinePack Oy tarjoaa laadukkaita kaasuanalysaattoreita ja miksejä, jotka mahdollistavat kaasuseoksen tarkan säädön ja valvonnan. Näin varmistetaan, että pakkauskaasu on optimaalinen ja turvallinen tuotteiden säilyvyyden ja laadun kannalta.

Laitteet

  • Ceia metallinilmaisimet
  • Elintarviketeollisuus
  • Lääketeollisuus

Täytä lomake ja pääset lataamaan esitteet

Yhteistyössä

Sami Mäenpää

Toimimme vastuullisesti

Toimintamme perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin ja tähtää ympäristövaikutusten minimointiin. Autamme myös asiakkaitamme tekemään laitevalintoja ja investointeja vastuullisesti.

Sami Mäenpää, toimitusjohtaja