flowpack

Teolliset metallinilmaisimet osana laadunvalvontaa

CEIA-metallinilmaisimet havaitsevat teollisuustuotteissa vahingossa esiintyvät metalli epäpuhtaudet.  Metallinilmaisimen herkkyys, häiriökestävyys ja nopeus ylittävät tiukimmat laadunvalvontastandardit. Soveltuvat ruoka- ja lääketeollisuuden tarpeisiin.

 

Linepack suosittelee

Linepack Oy:n pakkauslinjastot sisältävät metallinilmaisimet vierasesineiden poistoon. CEIA THS 21 -metallintunnistusjärjestelmät tarjoavat havaitsemis-, laatu- ja luotettavuus ominaisuudet, jotka tekevät niistä sopivimman ja tehokkaimman ratkaisun metallin epäpuhtauksien automaattiseen poistamiseen.

Tutustu tuotteeseen: linepack.fi/product/ceia-ths-21-metallinilmaisin/

CEIA:n lähestymistapa ilmaisimiensa kehittämiseen on ollut käyttää edistyneimpiä elektronisia ja mekaanisia tekniikoita mm. Surface Mount Technology (SMT), digitaalinen signaalianalyysi, ohjelmistopäivitys mahdollisuudet ja korkealaatuisten materiaalien käyttö.

Täysin HACCP- ja GMP-yhteensopivat CEIA-metallinilmaisimet ovat ISO 9001 -sertifioituja ja valmistettu EY:n ja FDA:n hyväksymistä materiaaleista.

CEIA-metallinilmaisimet

Käsin kokattua ruokaa raaka-aineita kunnioittaen

Mikko Viitanen meni seitsemäntoistavuotiaana opiskelemaan kokiksi ravintola Perhoon Helsingissä. Siitä hetkestä eteenpäin, ruoka on vienyt häntä uralla eteenpäin. Kokemusta on tullut kokkina, laivakokkina Itämerellä ja keittiömestarina ravintoloissa.

Lue lisää »
ekologisuus ja vastuullisuus

Megatrendit – vastuullisuus ja ekologisuus

Elintarviketeollisuusmessut syyskuussa 2022 tarjosivat uusimman tiedon elintarviketuotannon koneista ja laitteista prosesseihin ja järjestelmiin. Messujen teemana vastuullisuus näkyi muun muassa monipuolisissa ohjelmasisällöissä. Linepack Oy osallistui messuille omalla osastollaan yli kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää »
Arca

Älykäs ja nopea ARCA etikettiapplikaattori

Linepack tuoteuutuus !

Linepack Oy on tehnyt sopimuksen ARCA-etiketöintilaitteiden ja -linjastojen jälleenmyynnistä Suomeen. Italialainen ARCA on etiköintilaitteista tunnettu ja luotettu brändi. Erityisen hyvin se soveltuu toimialoille, jossa etiketöintiin tarvitaan tarkkuutta ja muunneltavuutta mm. elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuus.

Lue lisää »
×

    captcha