Teolliset metallinilmaisimet osana laadunvalvontaa

CEIA-metallinilmaisimet havaitsevat teollisuustuotteissa vahingossa esiintyvät metalli epäpuhtaudet.  Metallinilmaisimen herkkyys, häiriökestävyys ja nopeus ylittävät tiukimmat laadunvalvontastandardit. Soveltuvat ruoka- ja lääketeollisuuden tarpeisiin.

CEIA THS 21
Metallinilmaisin korkealla tunnistustasolla.

Linepack suosittelee

Linepack Oy:n pakkauslinjastot sisältävät metallinilmaisimet vierasesineiden poistoon. CEIA THS 21 -metallintunnistusjärjestelmät tarjoavat havaitsemis-, laatu- ja luotettavuus ominaisuudet, jotka tekevät niistä sopivimman ja tehokkaimman ratkaisun metallin epäpuhtauksien automaattiseen poistamiseen.

CEIA:n lähestymistapa ilmaisimiensa kehittämiseen on ollut käyttää edistyneimpiä elektronisia ja mekaanisia tekniikoita mm. Surface Mount Technology (SMT), digitaalinen signaalianalyysi, ohjelmistopäivitys mahdollisuudet ja korkealaatuisten materiaalien käyttö.

Täysin HACCP- ja GMP-yhteensopivat CEIA-metallinilmaisimet ovat ISO 9001 -sertifioituja ja valmistettu EY:n ja FDA:n hyväksymistä materiaaleista.

CEIA-metallinilmaisimet

LinePackilla ymmärretään, että laatu syntyy jokaisen työntekijän päivittäisessä toiminnassa ja laatua tekevät kaikki yhdessä...
Kemvit on suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut puhdistusaineiden valmistukseen lähinnä ammattikäyttöön...
Lihajaloste osti vuonna 2021 Edun Herkun liiketoiminnan. Kaupan myötä yrityksen tarjonta laajeni makkaroiden lisäksi myös...
Mikko Viitanen meni seitsemäntoistavuotiaana opiskelemaan kokiksi ravintola Perhoon Helsingissä...
Elintarviketeollisuusmessut syyskuussa 2022 tarjosivat uusimman tiedon...
LinePack Oy on tehnyt sopimuksen ARCA-etiketöintilaitteiden ja -linjastojen jälleenmyynnistä Suomeen...