flowpack

Syvävetopakkaaminen on tulevaisuuden trendi

Markkinakysyntä kasvaa, koska pakkauksilla halutaan erottua entistä paremmin kuluttajien tehdessä valintojaan. Syvävetopakkaamisen tekniikka varmistaa, että ajateltu ilme pystytään toteuttamaan ja teksti pysyy lukukelpoisena. Tuotteen mukainen mitoitus ja muotoilu ovat syvävetopakkaamisen vahvuuksia. Nykypäivän monomateriaalit ovat hyvin EU-säännöstön mukaisesti kierrätettävissä.

Syvävetopakkaaminen sopii laajalle tuotekirjolle. Tämä linjasto edellyttää korkean volyymin tuotteita.

 

Käsin kokattua ruokaa raaka-aineita kunnioittaen

Mikko Viitanen meni seitsemäntoistavuotiaana opiskelemaan kokiksi ravintola Perhoon Helsingissä. Siitä hetkestä eteenpäin, ruoka on vienyt häntä uralla eteenpäin. Kokemusta on tullut kokkina, laivakokkina Itämerellä ja keittiömestarina ravintoloissa.

Lue lisää »
ekologisuus ja vastuullisuus

Megatrendit – vastuullisuus ja ekologisuus

Elintarviketeollisuusmessut syyskuussa 2022 tarjosivat uusimman tiedon elintarviketuotannon koneista ja laitteista prosesseihin ja järjestelmiin. Messujen teemana vastuullisuus näkyi muun muassa monipuolisissa ohjelmasisällöissä. Linepack Oy osallistui messuille omalla osastollaan yli kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää »
Arca

Älykäs ja nopea ARCA etikettiapplikaattori

Linepack tuoteuutuus !

Linepack Oy on tehnyt sopimuksen ARCA-etiketöintilaitteiden ja -linjastojen jälleenmyynnistä Suomeen. Italialainen ARCA on etiköintilaitteista tunnettu ja luotettu brändi. Erityisen hyvin se soveltuu toimialoille, jossa etiketöintiin tarvitaan tarkkuutta ja muunneltavuutta mm. elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuus.

Lue lisää »
×

    captcha