Linepack Oy on pakkauslinjastojen moniosaaja

Onko pakkauskoneen, materiaalinkäsittely- tai merkintälaitteen hankinta ajankohtainen vai tahdotko tehostaa nykyisen kokoonpanon toimintavarmuutta?

Olemme vuodesta 2014 alkaen toimittaneet pakkaslinjastoja. Erikoisosaamista meillä on elintarvike- ja lääketeollisuudesta, vähittäiskaupasta ja keskuskeittiöistä.

Kelkkailua
Sami moottorikelkkailuharrastuksen parissa.

Pakkauslinjasto on kilpailukykyä

Linja määrittelee työn tahdin eli se on aina osa yrityksen kustannustehokkuutta ja sitä kautta kilpailukykyä. Hyvin suunnitellun linjan tunnistaa siitä, että töitä tehdään vähemmän pöydän päällä, tuotantoa on virtaviivaistettu sekä turhat käsityövaiheet on karsittu. Vain näin tuottavuus lähtee nousuun.

“Huolto varmistaa laitteen keskeytymättömän tuotannon.”

Hyvän linjaston etuina on myös parempi työntekijöiden ergonomia ja työssä viihtyminen. Hyvä linjasto poistaa tylsät työvaiheet sekä kiinnittää tekijöiden huomion laadunvalvontaan, aikatauluihin ja häiriöiden poistamiseen.

Linepack Oy:n myymät laitteet on testattu ja  auditoitu yrityksen toimesta. Oma huolto varmistaa laitteen keskeytymättömän tuotannon, käyttöturvallisuuden sekä pitkän elinkaaren.

– Meillä on vuosien aikana varmistettu ja hyväksi havaittu toimitusketju, Sami Mäenpää toteaa.  Sami myös muistuttaa, että yrityksen kautta tarjolla on investointirahoitus,  rahoitusleasing tai vuokraus vaihtoehdot.

LinePackilla ymmärretään, että laatu syntyy jokaisen työntekijän päivittäisessä toiminnassa ja laatua tekevät kaikki yhdessä...
Kemvit on suomalainen perheyhtiö, joka on erikoistunut puhdistusaineiden valmistukseen lähinnä ammattikäyttöön...
Lihajaloste osti vuonna 2021 Edun Herkun liiketoiminnan. Kaupan myötä yrityksen tarjonta laajeni makkaroiden lisäksi myös...
Mikko Viitanen meni seitsemäntoistavuotiaana opiskelemaan kokiksi ravintola Perhoon Helsingissä...
Elintarviketeollisuusmessut syyskuussa 2022 tarjosivat uusimman tiedon...
LinePack Oy on tehnyt sopimuksen ARCA-etiketöintilaitteiden ja -linjastojen jälleenmyynnistä Suomeen...