flowpack

Linepack Oy on pakkauslinjastojen moniosaaja

Onko pakkauskoneen, materiaalinkäsittely- tai merkintälaitteen hankinta ajankohtainen vai tahdotko tehostaa nykyisen kokoonpanon toimintavarmuutta? Olemme vuodesta 2014 alkaen toimittaneet pakkaslinjastoja. Erikoisosaamista meillä on elintarvike- ja lääketeollisuudesta, vähittäiskaupasta ja keskuskeittiöistä.
  • Autamme yrityksiä, jotka haluavat pakata tuotteitaan, linjaa toimitusjohtaja Sami Mäenpää.
  • Pakkauslinjastot koostuvat viidestä osasta: annostelu, pakkaaminen, laadunvalvonta, merkinta ja laatikointi. Linepack Oy on mukana koko arvoketjussa.
  • Linjaston suunnittelu alkaa ongelman tunnistamisesta. Ensimmäisten keskustelujen ja vaihtoehtojen jälkeen kiteytetään kehitystarve ja miten se ratkaistaan. Näin suunnittelutyö saadaan liikkeelle, Sami Mäenpää kiteyttää.Linjaston suunnittelu onnistuu alle 30 päivässä, kun kehitystarve on oikein tunnistettu. Tiimin kanssa rakennamme ehdotuksen toteutuksesta sekä budjetista  ja otamme kantaa, onko kysymyksessä standardi vai osittain räätälöity ratkaisu. Tämä määrittelee aikataulun toteutukselle.
 

Pakkauslinjasto on kilpailukykyä

Linja määrittelee työn tahdin eli se on aina osa yrityksen kustannustehokkuutta ja sitä kautta kilpailukykyä. Hyvin suunnitellun linjan tunnistaa siitä, että töitä tehdään vähemmän pöydän päällä, tuotantoa on virtaviivaistettu sekä turhat käsityövaiheet on karsittu. Vain näin tuottavuus lähtee nousuun. Hyvän linjaston etuina on myös parempi työntekijöiden ergonomia ja työssä viihtyminen. Hyvä linjasto poistaa tylsät työvaiheet sekä kiinnittää tekijöiden huomion laadunvalvontaan, aikatauluihin ja häiriöiden poistamiseen. Linepack Oy:n myymät laitteet on testattu ja  auditoitu yrityksen toimesta. Oma huolto varmistaa laitteen keskeytymättömän tuotannon, käyttöturvallisuuden sekä pitkän elinkaaren. – Meillä on vuosien aikana varmistettu ja hyväksi havaittu toimitusketju, Sami Mäenpää toteaa.  Sami myös muistuttaa, että yrityksen kautta tarjolla on investointirahoitus,  rahoitusleasing tai vuokraus vaihtoehdot.

Onko tässä sinun tuleva pakkauslinjasto?

Käsin kokattua ruokaa raaka-aineita kunnioittaen

Mikko Viitanen meni seitsemäntoistavuotiaana opiskelemaan kokiksi ravintola Perhoon Helsingissä. Siitä hetkestä eteenpäin, ruoka on vienyt häntä uralla eteenpäin. Kokemusta on tullut kokkina, laivakokkina Itämerellä ja keittiömestarina ravintoloissa.

Lue lisää »
ekologisuus ja vastuullisuus

Megatrendit – vastuullisuus ja ekologisuus

Elintarviketeollisuusmessut syyskuussa 2022 tarjosivat uusimman tiedon elintarviketuotannon koneista ja laitteista prosesseihin ja järjestelmiin. Messujen teemana vastuullisuus näkyi muun muassa monipuolisissa ohjelmasisällöissä. Linepack Oy osallistui messuille omalla osastollaan yli kahden vuoden tauon jälkeen.

Lue lisää »
Arca

Älykäs ja nopea ARCA etikettiapplikaattori

Linepack tuoteuutuus !

Linepack Oy on tehnyt sopimuksen ARCA-etiketöintilaitteiden ja -linjastojen jälleenmyynnistä Suomeen. Italialainen ARCA on etiköintilaitteista tunnettu ja luotettu brändi. Erityisen hyvin se soveltuu toimialoille, jossa etiketöintiin tarvitaan tarkkuutta ja muunneltavuutta mm. elintarvike-, kosmetiikka- ja lääketeollisuus.

Lue lisää »
×

    captcha