Tuotevalikoimamme

Laadukkaat pakkaus- ja materiaalinkäsittelytuotteet!

Yksittäinen laite, vai kokonainen linjasto? Kattavasta valikoimastamme löytyvät monipuoliset ratkaisut vaativiinkin tarpeisiin. Pystymme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan räätälöidyt, taatusti toimivat ratkaisut sekä materiaalinkäsittelyyn, että ruoka-annosteluun.

Valikoimassamme on vain kentällä toimivaksi ja kestäväksi todettuja merkkejä, eli Reepack pakkauskoneet, Dini Argeo vaa’at, sekä Klinger Meckelborg merkintälaitteet

Linepack_Reemaster600

Pakkauskoneet​

Reemaster 1000

Ratkaisut nopeaan ruoan pakkaamiseen sekä luotettavaan ja turvalliseen toimitukseen.

Tutustu valikoimaamme! Löydät laadukkaita, helppokäyttöisiä, ergonomisia ja helposti puhdistettavia Reepack rasiapakkauskoneita. Hyvät valmistusmateriaalit, muunneltavuus ja helppo huollettavuus ovat tärkeitä muistaa hankintapäätöstä tehdessä. Kattavaan lisälaitevalikoimaan kuuluvat mm. kansitus-, annostelu- ja rasiansyöttölaitteet sekä kuljettimet.

Annostelulaitteet

Skaalautuvuutta ja massansiirron tehoa vailla tuotteen kärsimistä.

Helppous ja hygieenisyys ovat annostelupumppujen kaksi tärkeintä ominaisuutta. Jatkuvassa liikkeessä olevien osien kestävyyden täytyy olla myös kohdallaan. Näitä ominaisuuksia sekä nopeutta ja siisteyttä saa hankittua edullisestikin. Valikoimassamme ovat Beldos-tuotteet, joita käytetään paljon esimerkiksi leipomoissa. Suurtalouskeittiöihin ja valmisruokateollisuuteen tarvitaan skaalautuvia pumppuja ja tässä hyvänä vaihtoehtona on oma FP-pumppumme, joka tottelee reseptiikkaa ja jonka minipesukeskuksella letkut ja pumput pysyvät helposti puhtaana. Tutustu ja kysy lisää!
FP ruokapumppu linepack
Linepack_merkintalaitteet

Merkintälaitteet​​

Merkinnätkin merkitsevät.

Tänä päivänä tuotteiden alkuperän ja laadun todentaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä, joten merkintöjen täytyy olla selkeitä ja säännöksien mukaisia. Myös erottuvuus ja informatiivisuus ovat haluttuja ominaisuuksia. LinePackin valikoima on koottu vastaamaan laajaan kysyntään monipuolisella valikoimalla! Edustamme maailman johtavia valmistajia joten saat meiltä mm Epson väritulostimet, Sato lämpö- ja lämpösiirtokirjoittimet, kotimaiset Ventus etiketöintilaitteet, sekä MeckLabeller-tuoteperheen aplikaattorit.

Laadunvalvonta​

Laadunvalvonta on turvallisuutta parhaimmillaan!

Valikoimamme sisältää metallinilmaisimet vierasesineiden poistoon ja erilaiset ratkaisut lämpötilaseurantaan kylmäketjun katkeamattomuuden varmistamiseksi. Lisäksi löydät pakkauskaasujen valvontaan tarkoitetut kaasuanalysaattorit ja mikserit kaasun seoskoostumuksen säätöön. Kerro tarpeesi, räätälöimme ratkaisun!
Linepack_laadunvalvonta
×

    captcha